SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

AdSense за емисии

Izida

New member
Някой може ли да сподели нещо повече за AdSense за емисии?
От днес го забелязах в профила си :)
 
Re: AdSense за емисии

А как се решава проблема, ако емисиите са на windows-1251, а не на UTF-8?
Ако фийда се прави чрез Feedburner, то всичко е точно, няма проблеми, но през самия Google и после Feedburner - става издънка - пр. http://feedproxy.google.com/strana
 
Последно редактирано:
Re: AdSense за емисии

да, неясно се изразих - уточних при редактирането какъв точно е проблема.
 
Re: AdSense за емисии

Значи, като се прави нова емисия Гугъл автоматично открива какви rss-фийдове вече има на страницата. Избрах един и го пуснах за проба. Съответно, се получи този проблем.
В същото време, ако правя feed чрез акаунта си във Feedburner, то той го прави успешно в UTF-8, независимо от това, че сайта е на windows-1251.
 
Re: AdSense за емисии

Активирал съм всичко, пренасочих фийдовете от Feedburner към Feedproxy.google.com, създал съм нови канали, но... реклами не се появяват.

В секцията "Управление на рекламите" в категория "Настройка на Adsense" пише, че двата ми канала, които съм създал са "Нови", докато срещу останалите канали стои статус "Активни".

А иначе след конфигурирането на всичко ми даде съобщение, че до 10 мин ще започне показването на рекламите, но поне засега, 2-3 часа по-късно, такова нещо няма.

Няма да е зле митичната Гергана от Адсенс да даде някои разяснения. :) От сега имам въпрос към нея - ще има ли Adsense за Feeds за RSS абонати по е-мейл?
 
Re: AdSense за емисии

На моите feed-ове все още не са се показали реклами
 
Re: AdSense за емисии

При все се мисля че ако нямащ достатъчно абонати или пък сайта е на български няма да има кой знае каква файда.

На български сайт/блог ли ти излизат рекламите или на английски?
 

Горе