SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Adsense и Easytrader

H1pNoTiC

New member
Може и да има такава тема, но не успях да я открия с търсячката, затова пуснам своя. Имам един въпрос:

Възможна ли е съвместната употреба на Google Adsense и Easy Trader на един и същ сайт?

По-принцип е възможна, виждал съм други сайтове с такива интерпретации, но се опасявам че по този начин нарушавам условията на Adsense и мога да го отнеса.

Та ще помоля по-запознатите от форума да изкажат мнение, опит и съвет.
 
Re: Adsense и Easytrader

Например на novavizia.com си стоят отдавна и двете без наказание, така че давай смело
 
Re: Adsense и Easytrader

Незнам google да забраняват да се слагат други реклами и да задължават да са само техните. bgsite.info и bgurl.net - и на двата сайта използвам и двете. Преди и на obiavi.org бях така, но от easytrader ме прецакаха и ме пуснаха на 2ст на клик, така че естествено ги разкарах и останах само на adsense.
 
Re: Adsense и Easytrader

Все пак, ако сайта ти е чисто нов изчакай малко с рекламите от много източници, напоследък Г гледа под лупа нови сайтове и реже яко ... иначе, ако са текстови реклами избери цветова комбинация различна от тази на Г, ако въртиш само банери няма проблем.
 
Re: Adsense и Easytrader

Благодаря на всички за помоща.

@ted
Сайта е на близо 4 години :)

@hellstorm
Знам, че дават жълти стотинки, но имам едно празно поле и искам да го запълня с нещо
 
Re: Adsense и Easytrader

Мани тия изитрейдър станаха смешни.. ако ти кажа какви печалби имам за месец там ще ти стане смешно, не се занимавай въобще да си хабиш рекламните пространства с тия. По-добре ги продай на някой за 10-20 лв на месец ще си доста по на далавера. Междудругото няма да е лошо да им направим заедно едно шумно сваляне на банерите и оплюване тук там да видим дали няма да се променят нещата.. сега от адсенс като са зле нещатата за българия, дай да ги направим още по зле, щото нямало друга алтернатива.. аз чакам и аз последното плащане, че съм близо и забравям за тях :)
 
Re: Adsense и Easytrader

Зависи, аз още си държа реклами на изитрейдър, но слагам само тези които са над 10ст за клик.
 
Re: Adsense и Easytrader

Остава ми един свободен квадрат, а като е празно място става грозно. Това ми е идеята. Или да го използвам за някои от другите ми сайтове... и това е вариант, така като се замисля
 

Горе