SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

AdSense хъхм....

B

bedio

Guest
Много интересно... В един от новите проекти днес през деня гледах - 1 клик и 10 цента.. сега... същия канал е с 2 клика и общо 8 цента.. някой да е имал подобен.. "инцидент" :)
 
Re: AdSense хъхм....

ахам... нещо като "estimated click value" Не го знаех 4е е така.. мерси...
 
Re: AdSense хъхм....

Забелязъл съм, че кликовете се обновяват преди приходите от тях. Да намаляват приходите досега не съм забелязвал да ми се е случвало.... само така ми се е струвало като не се увеличават дълго време ;)

Все пак е възможно при откриване на некоректни кликове да отпаднат и някои предишни(т.е. приходите от тях)... чисто алгоритмично така би трябвало да стане.
 
Re: AdSense хъхм....

Гледайте си статистиката за предишния ден - там е най-точно. Като гледаш за днес не излиза всичко така, както е.
 
Re: AdSense хъхм....

Макар, че напоследък само като си видя статистиката в тиксото ми е ясно какви са сумите не мога да се стърпя да не погледна поне 2 пъти на ден когато съм пред компа ...
 

Горе