SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

AJAX Vbox7 search

ilianskim

Senior Member
Здравейте,
реших да направя такъв виджет, който да дава на всеки да постави в блога си сърча и да търси и гледа всички видео клипове от VBox7 директно в сайта или блога си. Ето демото на виджета тествайте и си кажете мнението има ли интерес към такъв виджет.
 
Re: AJAX Vbox7 search

Идеята е добра. Но защо имаш желание да помагаш ба вбокса ?
Защо не го направиш за място.ком/видео.
 
Re: AJAX Vbox7 search

Нямам особени предпочитания просто няма друг български сайт, който да има толкова богата колекция от видеота. Иначе можеш да си направиш и да си пуснеш такъв аякс сърч. Или може да направя и за другите сайтове да може да се търси.
 
Re: AJAX Vbox7 search

И аз мисля, че главно помага на собствениците на малки сайтчета и блогове да задържат посетителите на сайта/блога си. А и мисля, че малките не могат да настигнат големите, затова по-добре да ги използват :)
 
Re: AJAX Vbox7 search

И на мен ми харесва. Може да направиш няколко по-компактни версии и ще е идеален. А това, че помагаш, няма да остане "ненаказано" предполагам :)
 

Горе