SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Apache + PHP = Blank page

hdm

New member
Здравейте,
имам проблем с апачи + пхп. Когато ползвам пост ( примерно логин в phpmyadmin) сървъра ми връща празна страница. От какво може да се е получило така? Debian + Apache/1.3.34 + PHP/4.4.4-8+etch4. Порових с интернет, но за съжаление повечето описани проблеми са със самите скриптове, докато аз съм сигурен, че проблема е в сървъра. Ако някой може да ме насочи, ще съм благодарен.
 
Re: Apache + PHP = Blank page

Нищо не съм спирал, вади си notices & warnings на другите страници, само като има пост се дъни ???
 
Re: Apache + PHP = Blank page

Понякога вместо Parse error или при логически грешки се получава бяла страница. В този случай си провери кавичките, скобите, if-овете, циклите и т.н.
Аз в такива ситуации намирам проблемния ред с "опипване" - чрез die("debug");
Като го сложиш в началото на проблемния файл би трябвало да видиш на екрана debug. След това преместваш реда по-надуло и пробваш пак докато не се появи бяла страница - тогава вече е ясно къде е проблема.
 

Горе