SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

AutoUpdate Elegant Themes

До сега Елегантните имаха доста голям проблем - винаги темите/плъгините им се качват на ръка. Общо взето трябва да смъкнеш ZIP файла от техния сайт и да го качиш на сървъра през FTP или модула за обновление на WordPress-a (от файл). Поради спецификата на бизнеса им - платени теми/плъгини те не можеха да пуснат начин за обновление през web както останалите.

С настоящия плъгин вече техните модули ще могат да се обновяват автоматично. Това е добрата новина. Тъжната новина е, че това изисква API ключ който само платените потребители могат да получат.
 
Не е проблема в API и палщането, не е скъпо. Спорред мен не са направили кой знае какво.Обновяването по този начин ти трие старата версия и заменя с новата.
Всички настройки заминават.С други думи: същото като преди, само ти спестяват смъкване и качване на zip-a.
Не е добре:)
 

Горе