BG Site 2012 - Безплатно участие на БГ Сайт 2012

oggin

+Ognian Mladenov
Екип
Вчера Жюстин Томс ми напомни, че като член на журито на БГ Сайт 2012 имам право на 1 безплатно участие в конкурса.

За съжаление нямам сайт стартиран през тази година, с който да се гордея и ще се радвам да предложа творбата някой на съфорумец.

Знам, че има хора, които недолюбват този конкурс, но линка от стар, авторитетен домейн ... си е линк от стар, авторитетен домейн 🙂

Ако искате точно вашия сайт да бъде предложен за участие, публикувайте го като коментар в тази тема и предложете Категория.

Най-накрая или ще теглим чоп или админи и модове ще изберат :fight:

Краен срок за предлагане на сайтове - 28.09.2012

Успех !

За: BG Site 2012 - Безплатно участие

Привет!
Ако може аз да отнеса безплатното участие на моя сайт www.sinstore.eu
През 2011-2012 много труд хвърлих по него и продължавам.. Дори 2 пъти сменях платформата.
Категория: Електронен магазин

Поздрави,
Ще се радвам, ако ми спештиш едни 100лв.. Поне да купя врата за вкъщи, че я счупих 🙂

Нямам идея дали ще го приемат, но дай поне да го видим 🙂

re: BG Site 2012 - Безплатно участие на БГ Сайт 2012

Привет,

предлагам Преводи от преводач по ваш избор, легализация - Prevodachite.com - уникален по рода си виртуален офис за преводи. На Калин Каракехайов от форума е и разбира се имам неговото разрешение да го предложа.

Сайта е изработен изцяло от нас и е напълно авторски (CMS & design).

Успех на всички 🙂

Аз предлагам този сайт UFO port, това е сайт за НЛО и странни явления с претенции да стане водещ сайт в България по своята тематика. Всичко съм правил самостоятелно.

За: Re: BG Site 2012 - Безплатно участие

http://napred.bg - онлайн услуги 🙂

Едит: Опс, Alex Atanasov предложи друг мой сайт... Но там заслугата си е изцяло на неговия екип за хубавата разработка 🙂

Последно редактирано:

Здравей Оги 🙂 Искам първо да ти благодаря за предоставената възможност някой друг да участва в конкурса на БГ Сайт 2012 вместо теб 🙂 Сайтът е онлайн магазин за картини http://www.sakash.bg. В него ще намерите репродукция на картини или оригинали. Сайтът се стреми да заеме челни позиции в Google.bg.

Последно редактирано:

Здравейте,

Предлагам сайт посветен на гейминг периферията www.Gplay.BG. Уникален дизайн на категориите, разработен от www.exsitee.com. Не мисля, че има нещо подобно в България.

Оги, благодаря за предоставената възможност ...и нека най-добрия победи.
И аз се нареждам на опашката за участие с моя сайт за оптимизация и уеб дизайн Сео оптимизация и уеб дизайн за вашия сайт за категория Корпоративен сайт.

Предложение за категория ИНОВАТИВНО РЕШЕНИЕ
http://credico.in - онлайн платформа за банкови кредити. Сайта няма аналог нито в България, нито навън. Благодаря ти предварително за предоставената възможност. Нека потребителите преценят.

И аз ще предложа един 🙂 Menstyle.bg в категорията електронен магазин.

Оги, благодаря за възможността. Ами и аз освен да предложа един сайт - Промоции в България категория Онлайн услуги или Медии. Дано е достатъчно интересен 🙂

Последно редактирано от модератор:

Аз като невежа за този конкурс - само да попитам може би малко оф-топик - всъщност линк от bgsite.org имат само победителите, но не и останалите участници, нали? Поне за 2011 виждам само първите 3 във всяка категория.

Back
Горе