Blogtronix RSS субмитите добри ли са ?

borislav123

New member
колеги, малко със закъснение - като продължение на тази тема - Дайте идея за премахване на филтър /че там не получавам отговор/

дали тогава Blogtronix RSS субмитите са ефективни /или не особено, да не кажем , че вредят? /

или зависи от самите сайтове в които се подава ?

За: Blogtronix RSS субмитите добри ли са ?

Важно е сайта да не е нов. Ако сайта е нов ще си го отнесе с какъв да е събмит, не е задължително сайтовете да са Blogtronix.

Още един експеримент си направих, пак с нов сайт.

Този път направих събмит по директории за сайтове, сайтове за обяви и социалки, общо над 150 сайта. Преди да започне събмита, въпросния пробен сайт беше на 2-ра страница, а след събмита изчезна тотално от серпа 😀

Относно старата ми тема: когато махнах всички линкове, сайта се появи още на следващия ден. Явно Гугъл се поправя много бързо, ако види че и ти си се поправил.

Пробвал съм blogtronix събмит и на по-стари и авторитетни сайтове, но нямаше никаква промяна в позицията на сайта.

Интересно!
Кои линкове махна? Само тези от платения събмит ли?

Да 🙂

За: Re: Blogtronix RSS субмитите добри ли са ?

За: Re: Blogtronix RSS субмитите добри ли са ?

И как ги махна тия линкове? Аз това се чудя как да направя....В смисъл поръчвал съм на доста места събмити и е някакъв абсурд ...

Влизаш в профила си и в полето, където си си написал сайта го изтриваш.

Аз затова всеки един линк който докопам, независимо от вида му си го записвам в екселски таблици, които са разделени на различни табове в зависимост от тематиката на сайтовете от които получавам линкове - директории за статии, за линкове, коментари в блогове, подписи по форуми, сателити, социалки, блогтроникс и т.н.

Вярно е, че отнема време, но всичко е подредено и прегледно. И по всяко едно време имаш информация от къде имаш или нямаш линкове.

Би ли споделил екселския файл?
a025.gif

И аз имам събмити по такива сайтове но са за отделни публикации което предполагам, че не е проблем за google.
Сега ще се пробвам да махна sitewide линковете където мога да видим дали ще подейства, макар че на мен проблема 99% е Пингвина

Ами то всеки човек може да си направи такъв файл за нула време. Работата е да си го разделиш на табове, като във всеки таб си пишеш вида на сайта от където взимаш линк.

Например си правиш таб с директории за статии. Намираш някой по-пълен списък или си създаваш свой и го обогатяваш с времето. След това като си пуснеш линк, шортваш го с goo.gl (има яко плъгинче за Chrome) и го пействаш срещу всеки сайт.

И дори можеш да си направиш една начална страница (таб), който да ти взима данните и да ти прави статистика - колко линкващи домейна, колко сателита и т.н. и т.н. и вече можеш да си сравняваш данните с различните SEO тулове. Пък и така ще разбереш кой туул показва най-реални данни 🙂

Идеята беше за ПОПЪЛНЕНИЯ ти файл 🙂
Иначе идеята е добра. Аз до сега ползвах един прост txt файл за коментарите, но екселския ще е пъти по-удобен.
th_up.gif

Идеята беше за ПОПЪЛНЕНИЯ ти файл 🙂
Хехе, и аз съм да постнеш попълнения файл. А найдобре ни пусни по един линк навсякъде от списъка 😀 😀 😀

Back
Горе