CEO оферти и предложения// тези, които се занимават с това

Federal

New member
Здравейте,

получих предложение за СЕО от ваша колежка. При отговор се оказа, че пощенския сървър на получателят не работи и не може да се направи контакт. Най-благоверно пускам темата, ако тази колежка пише тук, да си прегледа дали й функционира имейла коректно. Ако се наложи да се свързат и други хора с нея, за да не изпада в патови ситуации. Пишете ми на лб, ако имате въпрос, дали е някой от вас.

Re: CEO оферти и предложения// тези, които се занимават с това

Bulgarianseo ли те оспами ? 🙂

Bulgarianseo ли те оспами ? 🙂

Мен точно това ме спамна на всеки е-мейл, който имам 🙂 по 2 пъти 🙂

За: CEO оферти и предложения// тези, които се занимават с това

Да, точно. И въпроса е какво прави, като няма никакъв смисъл тогава.

Няма объркване. Погледнах и в сайта, същия е. Плюс няколко изречения какво правят. Направи ми впечатление, че домейна ми изписан в имейла, някак си седи нестествено с останалия шрифт от текста. И за това се усъмних. Няма и телефон за контакт и др. атрибути. Ясно, че е спамаджийска работа. Снимката в Линкедин, от линка в подписа, също седи неестествена. 🙂

И нас ни оспами🙂
Чакам предложението й, тъй като ми стана интересно какво се предлага.

Аз имах кореспонденция с "нея" . Не обичам да раздухвам частни разговори, но е култово

В замяна бих искала същото – да се създаде нова страница със статия за мен на вашия сайт. Бих искала да се създаде страница, която да разказва за “SEO Маркетинг” и да се поставят 3 линка към моя сайт с информационни ****** ревюта по същия начин, по който ще го направим за вас: 1 линк към началната страница и още 2 линка към вътрешните страници от моя сайт.
...

A на въпроса ми :
А можете ли да ми обясните каква е релевантноста между ****** ревютата и SEO Маркетинга ?

Отговорът е :

Здравейте уебмастъра,

аз знам, че без значение между ****** прегледи и SEO маркетинг, но моята статия, свързана с маркетинг SEO и само моите връзки ще бъде свързана с ******.
и аз се надявам, можете да публикувате моята статия?

...

Звездичките заместват думата к а з и н о :cska:

Смях без гащи.... :-/

Back
Горе