Chrome мина Firefox :)

scoobydoo

Know you can!
Chrome Edging Out Firefox In Browser Wars - HotHardware
Ех, тоя хром голямо промотиране му правят. С всякакви програми идва и се инсталира ако не се махне отметката. И като гледам колко е стръмна графиката на хром изглежда Google ще станат водещи на още едно място. Ето от къде ще смучат информацията, която не могат да вземат през Google 😛

Последно редактирано:
За: Chrome мина Firefox 🙂

То ако Мozilla продължават да осират Firefox и Опера ще ги мине и всички... Толко па бъгав браузер(с изключение на IE) не съм виждал. През 2 часа ми крашва... 😡

Не си давам лисика за нищо на света хрома го ползвам от време на време само за сверка я дизайн я туй онуй. Да живее лисицата :cska: :happy:

Да бе и аз не я давам лисицата, ама верно са много зле в някои отношения. Сега с тия нови версии почна нови бъгове. Като не може да заеди нещо понеже сайта е несъществуващ примерно, то се оплесква всичко. А да не говорим колко време освобождава памет. Ужас. Иначе е много, много по-удобна от другите и за това я ползвам. Хрома е бърз ама няма много неща. Не мога да го ползвам за постоянно.

Да бе и аз не я давам лисицата, ама верно са много зле в някои отношения. Сега с тия нови версии почна нови бъгове. Като не може да заеди нещо понеже сайта е несъществуващ примерно, то се оплесква всичко. А да не говорим колко време освобождава памет. Ужас. Иначе е много, много по-удобна от другите и за това я ползвам. Хрома е бърз ама няма много неща. Не мога да го ползвам за постоянно.

Е дай им малко време те с паметта винаги са си го имали тоя проблем и все пак аз си го товаря без проблем най-новия до 40 таба без проблем. Това обаче не съм го виждал (Като не може да заеди нещо понеже сайта е несъществуващ). Да допълня само опитвал съм на същото пц. да натоваря и хрома толкова колкото лисицата и не издържа, пък да не говорим за интернет бъг експлорера. :cska: 😉

Лисицата яко са я бъгясали девелопърите. В новата версия се опитват да си оправят дупките, но не им се получава...

А в началото на годината FF мина IE. Ето новината:

Firefox стана най-популярния браузър в Европа

а и статистиките отдавна го показват. Имаме си нов лидер :happy: И IE е номер 3, сега чакаме само Safari и Opera да го минат, че пак му е много. Скоро и това ще стане.

:cska: FF Шампион ако искайте не го харесвайте за мен е фаворит, а IE дай-боже да изчезне тотално :happy:.

Е дай им малко време те с паметта винаги са си го имали тоя проблем и все пак аз си го товаря без проблем най-новия до 40 таба без проблем. Това обаче не съм го виждал (Като не може да заеди нещо понеже сайта е несъществуващ). Да допълня само опитвал съм на същото пц. да натоваря и хрома толкова колкото лисицата и не издържа, пък да не говорим за интернет бъг експлорера. :cska: 😉
Хрома съм го подлагал на същото товарене като ФФ (отваряне на много табове, затваряне на повечето, отваряне на нови много табове, затваряне и така доста пъти) и след като видя хром не само че ползва много по-малко памет, ами и като го затворя я освобождава моментално. А ФФ почва да работи бавно, заема два пъти повече памет и я освобождава за 1 кафе време, товарейки проца на макс през това време. Ако бях с 1 ядрен проц компютъра ми щеше да е неизползваем 😀

Back
Горе