SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Clearware.eu - мнения?

Re: Clearware.eu - мнения?

ClearWare.eu са пълни идиоти - въобще някой поглеждал ли им е корпоративния сайт, тоест лицето на бизнеса им? Навсякъде лъха изключителен професионализъм :D - написан код, валидация, че ако щеш дизайн и правописни грешки :) много е забавно... Смеем се тук с приятелите здраво.

И това "поръчков софтуер" също не мога да го разбера какво значи... абе пълна каша.

Бих искал да обърна внимание на това как са стайлнати повечетo footer-и на изработени от тях сайтове (тоест на клиенти които СА СИ ПЛАТИЛИ за това?!?!:
football24.bg, tennis24.bg, или пък borovetsgardens-bg.com
:cool: Определено специалисти от класа... Защо не са ги купили google за 100 мил. $$$ не ми е ясно още.

А относно поръчковия софтуер вероятно част от звездният им CMS и функционости е и екстрата че сайтовете им да се Load-ват по мин 2 сек.?!?!? (tested with FireBug) - за пример borovetsgardens-bg.com - предполагам този комплекс няма по 100 хил. уникални на ден че да им се бави сървъра - да не говорим че е в бг хостинга.

Препоръчвам ги определено! - На всички мои врагове и на враговете на всички хора, които имат фирми и не искат да имат такова представяне Online от измислени фирмички. Апропо - не се знае дали в момента тези все още работят??
 

Горе