SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Colocation къде?

Re: Colocation къде?

g.mitov каза:
Аз съм виждал "дейта център" на спектрум... Един апартамент (на партера), много стелажи за компоти, кабелите опасват блока и висят по клоните, 2 климатика (24-ки), блиндирана врата и като звъннеш не смеят да ти отворят, сякаш имат склад за ... та, аз не ти препоръчвам това решение. Нетера също са добър избор, но ... аз си имам фаворит (виж по-горе) ;-)

уоу...какво направи ти бе човек...недей стряска хората така! Виждал си дейта център на Спектрум или на някой квартален ЛАН доставчик, който взима нет от тях...има разлика!
 
Re: Colocation къде?

Re: Colocation къде?

@MasterBOOT - не става въпрос за квартален ЛАН, а точно за тях. Имах сървър в този т. нар. "датацентър" на спектрум. Разбрах какво представлява, когато отидох да си го взема. Не беше лесно да отида... иначе офиса има Г.М. Димитров е много лъскав. Може нещата да са се променили отпреди 1,5 години, но аз минавам често покрай този т.нар ДЦ и всичко си изглеждат все така... BTW, използшаха го и за предлагане на ЛАН (оказа се, че живея близко до него). Но наистина да спрем с мрачната действителност на спектър... аз съм за Еволинк, в краен случай Нетера, обаче там имам едно голямо НО, което е малко извън темата...
@flasher
като този който при вас е 186 в момента съм наел 2 + един малко по-добър но цените са съвсем други
Сподели къде е това и ние да се възползваме... за нает сървър говорим, нали? 1U в добър датацентър с отлична свързаност и мониторинг и реакция при system failer? Много е смело това, което казваш - 186 лв са $128 USD.. 3 сървъра за тез пари. Наистина ми е любопитно
 

Горе