SeoLab
тел. 0894764273
Здравейте!
Днес купих пачка домейни в зона com.
От нея мога да продам 15-20 домейна, на цена 4.9$ за домейн, ако се плаща с WebMoney или 5.9$, ако се плаща с Пейпал.
Домейна е на името на който го регистрира.
Управлението на домейна, през мен, няма друг вариант.
При продължаването дали ще бъде такава цената, не знам.
Ако смятате да препродавате домейна или сайта, за сега нямам идея как може да стане прехвърлянето, за това ако имате такива намерения, то по-добре да не го правите.
Предложението е изгодно за хората които правят сателити за свое ползване, сайтове под партнерки и т.н.
За тези които са работили с мен, знаят, че проблем няма да имат и ако трябва да се извърши напр. смяна на DNS сървъри или нещо от сорта, то това ще бъде извършено в срок.
Ако някой се интересува, да пише в ЛС или на Кю-то
P.S.
Забравих да уточня.
По желание мога да скрия Who is-a
Това е безплатна опция.
Днес купих пачка домейни в зона com.
От нея мога да продам 15-20 домейна, на цена 4.9$ за домейн, ако се плаща с WebMoney или 5.9$, ако се плаща с Пейпал.
Домейна е на името на който го регистрира.
Управлението на домейна, през мен, няма друг вариант.
При продължаването дали ще бъде такава цената, не знам.
Ако смятате да препродавате домейна или сайта, за сега нямам идея как може да стане прехвърлянето, за това ако имате такива намерения, то по-добре да не го правите.
Предложението е изгодно за хората които правят сателити за свое ползване, сайтове под партнерки и т.н.
За тези които са работили с мен, знаят, че проблем няма да имат и ако трябва да се извърши напр. смяна на DNS сървъри или нещо от сорта, то това ще бъде извършено в срок.
Ако някой се интересува, да пише в ЛС или на Кю-то
P.S.
Забравих да уточня.
По желание мога да скрия Who is-a
Това е безплатна опция.
Последно редактирано: