SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Copyrights на хостинг сървър

Constantinff

New member
Ако може да ми кажете как седи въпроса с хостинг сървърите в БГ. Какво можеш да upload-ваш и какво не. Оригиналния пост е тук: http://www.webmasterworld.com/content_copywriting/3875084.htm
Общо взето ако си пусна хостинг сървър, какви ограничения трябва да има. Кой , как, къде, с какво проверява за лицензираното съдържание на сайтовете? Има ли такива хора в Б-я ?
За торент сайтовете май в България са забранени, или поне администраторите имат значителни проблеми с органите на реда. Как седи въпроса с warez сайтовете?
Някой проверява ли за лицензи на качени скриптове от сорта на vBulletin, imagevue , теми за CMS, Joomla и други платени ?
Как се проверява за лицензираното съдържание на хостваните сайтове? И какво става ако такова нелицензирано съдържание бива намерено на сървъра?
Какво е забранено по законите на Република България? И къде може да се прочете?
Дано да има кой да отговори поне на част от въпросите.

Благодаря предварително!
Поздрави
Constantin.FF
 
Последно редактирано:
Re: Copyrights на хостинг сървър

Като потребител можеш да качваш каквото си искаш на хостинга за който си платил.
НО ако хоста получи оплакване че използваш пиратски софуер (или друго) може да ти спре хостинга.

Поне такава е ситуацията по мое наблюдение.

Някой хостове забраняват качването на торент системи например, дори да са безплатни. Така че до някаква степен зависи и от правилата за ползване на хоста.
 
Re: Copyrights на хостинг сървър

A от какво зависят правилата за ползване на хоста. В идеалния случай мога да разреша качването на абсолютно всичко. Ама после иди се разправяй с тоя и оня .... Затова питам предварително, преди да е станало каквото и да е
 

Горе