SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Copywriting

MsGeR

Banned
След завръщането ми от почивка е време за работа. Предлагам Copywriting и преводи на статии. Мога да осигуря около 10 статии дневно, без събота и неделя.

Мое портфолиo(Английски език) можете да видите в моя профил в Hubpages.

Във връзка от нуждата на портфолио на български език предлагам безплатно 5 статии(1 статия на човек) с дължина до 250 думи безплатно! Статиите ще бъдат публикувани от мое име в http://statiite.com но единствено и само с Ваши линкове!

Цени:

За превод от английски на български и обратно
1$ за 100 думи
За писане на уникална статия на български
1.10$ за 100 думи
За писане на уникална статия на английски
1.30$ за 100 думи

P.C Можете също така да обърнете внимание на книгата ми Problogging , като стил на писане имам предвид ; )
 
Последно редактирано:
Re: Copywriting

Преди да бързаш да пускаш оферти погледни какво не си отговорил в тази тема?
Не виждам смисъла на въпроса но отговорих на въпроса ти. И сега ако не е проблем за теб може ли да те помоля да изтриеш тези две мнения в тази тема че разводняваме форума.
 
Re: Copywriting

Некоректни бизнес практики. Не идвай повече тук!
 
Re: Copywriting

нбсп, не го защитавам но не виждам на кое не е отговорил. И като гледам нетсърфъра, май всичко е ок. В момента имам сделка с МсГер и всичко върви добре.

Ако това ще помогне за нещо...
 
Re: Copywriting

Успех със сделката. Но не мога да оставя някой тук от който постоянно има оплаквания за некоректност. Ако някой има да си довършва сделка с него предполагам може да го намери на имейл-а му или в другите форуми.
 

Горе