SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Counterize II и статистиката.

Virosss

New member
Здравейте,
от няколко месеца използвам този plugin на wordpress за статистика на сайта ми, обаче реших да проверя дали са достоверни данните на тази статистика като добавих и аналитикс на гоогле. Днес влязох в аналитикса и забелязах, че съм имал за цял ден 3 уникални посещения, а в plugin-a ми пише, че имам 108 уникални за деня. Въпроса ми е някой има ли опит с този plugin за статистика, доколко са верни данните му и най-вече възможно ли е да не съм направил нещо като хората като съм добавял сайта си в аналитикс и затова да ми дава такива фрапиращи данни?

Поздрави
Андон Иванов
 
Re: Counterize II и статистиката.

до колкото си спомням има забавяне 1 ден така че просто изчакай още малко :)
 
Re: Counterize II и статистиката.

Не е от това, понеже го активирах преди 1 ден. Тогава вечерта ми показа, че имам 1 посещение, а в сайта си имах пак над 100 уникални. Помислих, си че има една такава работа, но въпреки това на др. ден видях, че нещата са подобни, затова реших да се посъветвам с по-опитни хора, понеже с аналитикса хич не се уважаваме по принцип.
 
Re: Counterize II и статистиката.

Кога точно е регистриран сайта в Аналитикс?
Имаш ли листнат в графиката един цял ден. Т.е. не деня на регистрацията и не днес. Това трябва да ти е ден със правилни посещения. Ако пак са 1-2.. то да не си скофтил кода да се показва само на някоя вътрешна страница?
 
Re: Counterize II и статистиката.

Да реално имам цял ден( 24 часа ), че и отгоре от регистрирането на сайта в аналитикс. За сбозването на кода... съмнява ме. Прочетох как се добавя, пишеше да го добавя преди </body> тага. Така и направих, не смятам, че в това е проблема, но гледах, че има някой настройки които не са ми много ясни и не ги барах, затова питах дали е възможно да съм объркал нещо.
 
Re: Counterize II и статистиката.

Да реално имам цял ден( 24 часа ), че и отгоре от регистрирането на сайта в аналитикс.

Кога си го регистрирал все пак? :)
По това което пишеш, имам чувството, че е вчера по обяд... Ако е така, то търси резултатите за целия днешен ден (т.е. актуални вече) утре.
 
Re: Counterize II и статистиката.

Регистрацията беше някъде към 10 часа онзи ден :) Ще изчакам още време да видиме, дано да сте прави... ,че като гледам май това е най-добрата безплатна услуга за подробна статистика на сайт.
 
Re: Counterize II и статистиката.

Погледни си настройките на Counterize. Има вариант да ти се засичат някой ботове, които аналитиска не ги брои ( има опция Enable/disable logging of bots), друго което да видиш е "Select users that may not be counted".
 

Горе