SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Digital4 с първо издание в град Русе, темата е Digital4Ruse: Международна онлайн търговия

Blinky

Geek
Екип
Digital4Ruse-2022-Partners.png

Имаме удоволствието да ви поканим на предстоящото първо издание на събитието Digital4Ruse 2022 – Международна Онлайн Търговия, което ще се проведе на 16 Април в Доходно Здание в крайдунавския град.

Digital4Ruse 2022 е най-новата дата и спирка в календара на събитията Digital4, които се провеждат в шест от най-големите областни градове на България и посрещат над 4 000 души всяка година.

Събитието ще се проведе с изключителната подкрепа на Община Русе и Русенската Търговско-Индустриална Камара.

Ще имате възможност да се срещнете на живо с най-успешните професионалисти и експерти в сферата на международната онлайн търговия. Сега повече от всякога достъпът до международните пазари и клиенти е толкова лесен. Трябват ви правилните практически съвети, стратегия и познания за това, как вашите продукти да достигнат до хиляди клиенти в цял свят.

Ще научите как да изградите своята инфраструктура, реклама, предлагане и логистика за продажба в международни канали. Сред компаниите, които ще участват на събитието и ще се споделят опит и експертиза са:
  • Amazon (Успешни продажби през Amazon)
  • eBay (Омниканали – как да станете такъв и как ще ви помогне)
  • Supehosting.bg (Успешен международен онлайн магазин)
  • Settle (Методи на разплащане при международна онлайн търговия – предимства и недостатъци)
  • Savov & Partners (Правна сигурност за онлайн търговци)
  • Beluga IT (Пазарни спецификации и успешни практики на международните продажби)
  • Media Post Hit Mail (Инфраструктура за международни продажби в много канали)
  • OlTrans & DMG Consult (Клиентското обслужване за международни продажби)
... още над 10 презентации и за първи път в България представители на най-големите логистични и фулфилмънт компании (EU Shipments, Speedy, Ekont, DHL, Metrica) ще се включат в специален дискусионен панел.
 

Горе