SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Dir.bg

H1pNoTiC

New member
Желая да си купя малко линкове и се спрях на офертата на Dir.bg. Предлагат - топ позиция в избраната категория + топ позиция при търсенето на 2 ключови думи и това за 20 лв. на месец.

Някой ползвал ли ги е? Ако да - колко време ги е ползвал, има ли полза от рекламата там?
20 лв. не са много пари, на тук 20, там 20 и отиват. Затова първо питам, преди да опитам.

Поздрави: Мирослав
 
Re: Dir.bg

Аз лично не съм ги ползвал и нещо не ме блазни идеята... ама преди време анализирах трафика на един приятел... той беше купил линкове там и гледам, че имаше прилична кликаемост.
 
Re: Dir.bg

Че доста народ ходят и dir.bg и кликат по разни линкчета... явно не са чували за търсачки и такива неща...
Ама според мен много си зависи от таргет групата.
 
Re: Dir.bg

Според мен първо пробвай, ако не върви няма смисъл да си даваш парите на вятъра
 
Re: Dir.bg

смъкнаха ги преди известно време...до преди една година си заслужаваше да се плаща в дира, но последно време доста падна трафика от там. Все повече се научиха да ползват гугъл :D
 
Re: Dir.bg

не съм много наясно с Dir.bg но си мисля че 1 месец няма да е достатъчен за точен анализ (може да греша). Аз лично ако има някаъв друг пакет примерно 3 месеца бих взел него и след анализ ще реша дали да ги оставя. Това е просто мое мнение не препоръка :)
 
Re: Dir.bg

опитвал съм няколко пъти в промотиране на различни конкретни продукти.
в зависимост от категорията получавах CTR от порядъка на под 1 %. Най-високият си % - 2.4 получих от категория еротика рекламирайки им йонизатор :p (не тазбрах точно с какво е предизвикал интереса им :-\ ).
все пак отбележи че в моя случай става дума за еднодневни кампании, а не за месечни или vip места .
 
Re: Dir.bg

не да го е ...
pi_2.jpeg

а и на ширина е малко повече отколкото ми се струва че ще им е удобно на момите :eek: ама то женската алчност граници няма :p
 
Re: Dir.bg

в дира цените са различни за различните категории . Колкото повече интерес към категория толкова по-висока цена .
 
Re: Dir.bg

Да така е, цените са плаващи, но в категорията в която искам да пусна моята реклама няма никой все още. И мисля, че найстина варианта с 3 месеца е най-правилен.
 
Re: Dir.bg

Мога само да ти кажа че за 40-50 левчета на месец можеш да наводниш целия нет с таргетирани реклами...
 
Re: Dir.bg

а ти колко искаш за knowhow ???
 
Re: Dir.bg

тъпкано ще ти го върна :eek:
 
Re: Dir.bg

шефчето , много тласка към учене :) питах го нещо за WP и ми каза каква му е тарифата . Хванах се и изчетох нета и вече съм прочел инфо за почти всеки плъгин във WP . Даже прописах плъгини ;) :buttrock:
 

Горе