SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Domain Private registration

traki

Оптимист ReMember
Ако имам регистриран домейн с whois private registration но имам и други регистрирани без private има ли възможност през другите регистрации да ме открият?
Всъщност доколко е ефективна private registration когато става въпрос за ненарушаване на търговски права и марки, но за много пари. Има ли опасност да ми почукат на вратата с молба за доброволно прехвърляне
 
Re: Domain Private registration

това че си криеш личните данни не значи че те немогат да ги вземат със съдебно нареждане и пак да ти почукат на вратата, а ако става въпрос за много пари .... :) честито
 
Re: Domain Private registration

да де, аз затова казах, че няма нарушаване на нечии права и опасност от съдебни спорове. Притеснява ме друг тип хора да не се заинтересуват :)
 
Re: Domain Private registration

а доколко е съобразено с изискванията на ICANN според вас? Според мен не е и всеки такъв домейн може да бъде компрометиран. Т.е. единствената полза е ако никой реално не търси.

P.S. Точно проверих един домейн, който беше "privacy protected" и бях писал на registrar-a им гневно писмо понеже ми крадоха съдържание и whois информацията някакси се е появила ;) Накратко никой регистратор няма да си сложи главата в торбата заради вас.
 
Последно редактирано:
Re: Domain Private registration

Да ще трябва да внимавам за такива връзки, знам че и по id на адсенс могат да ме засекат и явно ще трябва да е и без моя адсенс id и да мисля други варианти за монетизиране. Ще стане ясно.
Мерси, flasher
 

Горе