N nobreak New member 9 Април 2012 #1 Здравейте. Може ли да ми кажете някакъв семпъл e-commerce плъгин за wordpress. Не ми трябва тежък или с много екстри, просто да сложа една кошница и да следя в админа заявките....
Здравейте. Може ли да ми кажете някакъв семпъл e-commerce плъгин за wordpress. Не ми трябва тежък или с много екстри, просто да сложа една кошница и да следя в админа заявките....
E entwickler New member 9 Април 2012 #2 Re: e-commerce плъгин за wordpress Погледни eshop или e-commerce
N nobreak New member 9 Април 2012 #3 Re: e-commerce плъгин за wordpress entwickler каза: Погледни eshop или e-commerce Увеличете... Пробвах ги, но търся нещо по-леко и семпло.
Re: e-commerce плъгин за wordpress entwickler каза: Погледни eshop или e-commerce Увеличете... Пробвах ги, но търся нещо по-леко и семпло.
gvv +Gennadiy Vorobyov 9 Април 2012 #4 За: e-commerce плъгин за wordpress За: e-commerce плъгин за wordpress Погледни и Ecwid Ecwid: E-Commerce Widgets
За: e-commerce плъгин за wordpress За: e-commerce плъгин за wordpress Погледни и Ecwid Ecwid: E-Commerce Widgets
N nobreak New member 9 Април 2012 #5 Re: e-commerce плъгин за wordpress Това използва ajax за всичко и не ми харесва.