SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

e-gold

wbg

New member
"Що е то и имали почва унас", така да се каже...
Разбирасе имам престава какво е, но бих искал да чуя вашите мнения и опит ако сте имали.
 
Re: e-gold

ами някъде скоро четох ,че нещо са сгафили и май ги съдят ли не знам даже май да ги спират нещо . :1244:
 
Re: e-gold

Има и БГ представителство, което според мен е пирамида :icon16: Всеки с мнението си, но лична активизация на профил от админ, и платформа на joomala за сайто от такъв тип... Нещо ми намирисва, а ето и сайта http://www.egold-bg.com/
 
Re: e-gold

Ползвал съм и e-gold и egold-bg.com. Българският сайт е много коректен и аз съм доволен от услугите му, имах 3-4 превода през тях всичко е супер и става много бързо и точно.
 
Re: e-gold

Значи няма български е-голд. Има само един е-голд. Концепта ви е грешен тука.
egold-bg.com са просто търговци. Доколко са надеждни не мога да коментирам, но има достатъчно други такива, не български, на които може да се разчита.
 
Re: e-gold

Опитах се да се регна в тоя бг-голд , но е голям х-й. Чакам вече 7 дена и още никой не ми активирал акаунта, абе ташак работа си е. Чух че вече ставало и през ePay, ако някой знае как да казва.
 
Re: e-gold

В момента изобщо не е препоръчително да се използва e-gold. Не че му има нещо, просто миналата година имаше много legal issues и доверието в него малко спадна. За да го кешиш трябва да прежалиш приблизително 15%, което автоматично те прави неконкурентен ако продаваш каквото и да било.
 

Горе