SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

eCommCongress - конгрес за онлайн търговия

oggin

+Ognian Mladenov
Екип
През април предстои първият конгрес за онлайн търговия в България
Целта на събитието е да повиши нивото на бранша като покаже добрите практики за развитие на електронна търговия

София, 5 Март 2015

На 3-ти април т. г. в Интер Ескпо Център ще се състои първият конгрес за онлайн търговия в България – eCommCongress. Събитието се организира от Event Bakery и ще се стреми да събере на едно място всички, заинтересовани от перспективите на този бизнес. Целта на конгреса ще бъде да повиши нивото в бранша, като покаже добрите практики в развиването електронната търговия.

На eCommCongress ще бъдат дадени примери и препоръки как онлайн търговците да повишат ефективността си, да привлекат нови клиенти и да изградят лоялни такива като печелят повече; как търговците с физически обекти да използват наличните ресурси, за да увеличат печалбите си като продават и онлайн, и да достигат до още повече клиенти, независимо къде живеят те и в колко часа биха искали да си пазаруват; как клиентите да правят изгодни за тях онлайн поръчки като същевременно пестят време, пари и имат комфорта да пазаруват от желаното от тях място и свобода на избора.

Един от лекторите на събитието ще бъде Спас Сливков – изпълнителен директор на OLX.bg, част от медийната група Naspers, която оперира в 107 страни по света. Той ще сподели добри практики за добри продажбие онлайн с минимална финансова инвестиция. Лектори ще бъдат още Ева Вучева – директор корпоративно развитие на ЦИЕ Fashion Days Group; Георги Мирчев, който се занимава активно с проучването и интегрирането на най-добрите практики и методологии за развиване на онлайн бизнес; Стефан Чорбанов – съосновател на Stenik, една от водещите уеб агенции за разработка на интернет магазини в България; Огнян Младенов – един от водещите експерти по оптимизация за търсещи машини; Георги Христулев ще говори за E-mail маркетинг и как да превръщаме всеки клиент, „влязал“ в онлайн магазина ни, в лоялен; Никола Романов, който е успял за 8 месеца да обработи поръчки за 100 000$, при това без да има собствен онлайн магазин; Огнян Лахчев – част от екипа на eMag, професионалист в развитието на Marketplace платформите в глобален мащаб и мобилна търговия, която се очаква в близко бъдеще да доминира онлайн каналите за продажба; Василена Вълчанова – маркетинг мениджър на Ozone, тя ще разкаже как да обгрижваме своите клиенти за да се завърнат.

Освен семинарна част, събитието ще има и изложение със свободен вход за посетители. Посредством него фирмите и доставчиците на онлайн услуги ще се срещнат с всички, желаещи да правят бизнес. Сред тях ще бъдат и представители на Комисията за защита на потребителите. Експерти ще отговорят на въпроси и ще дават съвети за успешно развиване на онлайн търговия, съобразено със закона и потребителите.


Спонсори на събитието са Summer Cart, Shopex и Easy Ads.

Медийни партньори: ИА Крос, Мениджър, Инвестор, b2b медия, B2Blessons, ИА Klassa, 9academy, Emailinvest, Slides.bg, SocialEvo и M3 College, ExpoWorld.


За повече информация:

Милена Атанасова
m.atanassova@gmail.com
+359 897 919 101
+359 885 333 693

За регистрация можете да използвате код SEOM , който ще Ви осигури 15% отстъпка

http://ecommcongress.com/
 
Последно редактирано:

abakadaba

New member
Задължително бих го посетил това събитие, тъй като от скоро и аз се занимавам с онлайн търговия, но точно тогава няма да съм в България.
 

Горе