ecounter.bg ?

Re: ecounter.bg ?

Здравейте,
Аз съм собственика на сайта. Попринцип няма как аз да споделя мнение за сайта, защото е малко присрастно, но мога само да Ви кажа как стоят нещата 🙂
В момента сайта е в процес на разработка, като се разработват: различни статистики и основен скрипт, който ще Ви позволява Вие сами да си създавате дизайни на броячи, което и още няколко работи, ни правят по-добри от конкуренцията. За момента сайта е на vps, който се държи добре.
Server online since: 64 days, 13:42 hours
Ние броим посещенията на url.bg от близо 2-3 месеца и не сме имали оплаквания.
Ако имате въпроси, ще се радвам да Ви отговоря.
Поздрави: Павел Николов

Първо, не съм на 16...,
второ няма никакво значение на колко години съм... проекта го правя аз, но функциалността, му се решева и проектира от мненията на много хора.
Трето, ползвайте си каквото искате. Никого не съм задължил да ползва сайта. Като искате да плащате.. плащайте 🙂

И моля без злобни коментари... нито карам някой да ползва сайта, нито съм го пуснал като реклама... аз просто отговорих на 1 потребител от форума ви.

Поздрави 🙂

Сложих пробно брояча на един сайт , ще го държа няколко дни пробно, а може и повече , зависи.
А за годините мисля няма значение. Аз даже като тинейджър бях много по креативен.

Сложих пробно брояча на един сайт , ще го държа няколко дни пробно, а може и повече , зависи.
А за годините мисля няма значение. Аз даже като тинейджър бях много по креативен.

Здравейте, минаха няколко дена, можете ли да си кажете мнението и ако има критики и препоръки, за да подобрим максимално усугата 🙂

Всеки каунтър е добър в самото си начало.
За мен е по-интересно развитието, ако се пуснат повечеко сайтове от ранга на вбокс.
Там ми се струва, че ВПС-а ще си ходи и почват мъките.

Всеки каунтър е добър в самото си начало.
За мен е по-интересно развитието, ако се пуснат повечеко сайтове от ранга на вбокс.
Там ми се струва, че ВПС-а ще си ходи и почват мъките.

Абсолютно съм съгласен. Настина при такова натоварване впс-а ще клекне, но има и решения на всеки проблем 🙂
При регистриран vbox, и нашите посещения ще скочат, ще ни се вдигна рекламите, от там и парите, и т.н. Отделно имаме споразумение с еднахостинг компания при гарантиране на определени посещения, те ще ни дадът сървър, на който ще прехвърлим сайта. 🙂 Но тази ситуация няма да стане в близкото бъдеще, така че ще имаме време да се подготвим 🙂

А иначе, както казах, работим по статистиките и други модули и нещата ще станат 🙂 Просто ни е нужно време.
Лично давам обещание, че до средата на ноември всичко да е готово. 🙂
Поздрави: Павел Николов

Back
Горе