V vkusno New member 11 Октомври 2012 #1 Facebook не се отваря и проблема май не е в моя телевизор защото на всички сайтове like и share дава 500 😵.. Последно редактирано: 11 Октомври 2012
Facebook не се отваря и проблема май не е в моя телевизор защото на всички сайтове like и share дава 500 😵..
Poltargaista VRETIEL 11 Октомври 2012 #2 За: Facebook down O_O За: Facebook down O_O Мда... Отпреди 10-15 мин. е долу... Ама изглежда яко долу! През мобилното приложение се зарежда, но не дава да се отварят никакви файлове. Т'ва утре ще е голяма новина, усещам! 😉 EDIT: Вече и през мобилното приложение ме отряза! :rules:
За: Facebook down O_O За: Facebook down O_O Мда... Отпреди 10-15 мин. е долу... Ама изглежда яко долу! През мобилното приложение се зарежда, но не дава да се отварят никакви файлове. Т'ва утре ще е голяма новина, усещам! 😉 EDIT: Вече и през мобилното приложение ме отряза! :rules:
gvv +Gennadiy Vorobyov 11 Октомври 2012 #3 За: Facebook down O_O За: Facebook down O_O Ужас, никой да не ляга - ще чакаме да го пуснат.
Duster New member 11 Октомври 2012 #4 За: Facebook down O_O За: Facebook down O_O Да бе....няма го facebook:happy: Is facebook down right now? - Yahoo! Answers
За: Facebook down O_O За: Facebook down O_O Да бе....няма го facebook:happy: Is facebook down right now? - Yahoo! Answers
Poltargaista VRETIEL 12 Октомври 2012 #5 За: Facebook down O_O За: Facebook down O_O пУу, докато ме чуят да се оплаквам и го пуснаха... 😀 аЙде празнувайте на мой гръб! ;D
За: Facebook down O_O За: Facebook down O_O пУу, докато ме чуят да се оплаквам и го пуснаха... 😀 аЙде празнувайте на мой гръб! ;D
s1yf0x banned Екип 12 Октомври 2012 #6 За: Facebook down O_O За: Facebook down O_O Poltargaista каза: пУу, докато ме чуят да се оплаквам и го пуснаха... 😀 аЙде празнувайте на мой гръб! ;D Увеличете... От Близууу още не са разбрали, че е пуснат... те малко и със закъснение разбраха, че е спрян де.... ако билинг системата им беше вързана към DNS-а сигурно фактурата за март щях да я плащам през ноември.... да ... тяхната .... у .... ненаклатен!
За: Facebook down O_O За: Facebook down O_O Poltargaista каза: пУу, докато ме чуят да се оплаквам и го пуснаха... 😀 аЙде празнувайте на мой гръб! ;D Увеличете... От Близууу още не са разбрали, че е пуснат... те малко и със закъснение разбраха, че е спрян де.... ако билинг системата им беше вързана към DNS-а сигурно фактурата за март щях да я плащам през ноември.... да ... тяхната .... у .... ненаклатен!
Poltargaista VRETIEL 12 Октомври 2012 #7 За: Facebook down O_O За: Facebook down O_O https://twitter.com/AnonymousOwn3r :wink:
oggin +Ognian Mladenov Екип 12 Октомври 2012 #8 За: Facebook down O_O За: Facebook down O_O Айде пак down 🙂 Вечна му памет :happy:
T traiki New member 14 Октомври 2012 #9 За: Facebook down O_O За: Facebook down O_O Фейсбука се оправи, ама арената що не се отваря...