Farmville и промитите мозъци

Re: Farmville и промитите мозъци

Хахахахахаха 😀 а рибки гледате ли, в къщи се избиват за компютъра, а даже и се пазарят кой кога да изчистил аквариума на другия. Ужанса глупост, това е за майки в майчинство

Има много хора без работа, приятели, или друг вид забавление.

Get a Life!!!

Е пак съм изостанал - за първи път е виждам.
На мен ми промиват мозъка само Counter Strike и Starcraft.
Класиките от добрите стари времена. 🙂

Тригодишната ми дъщеря(3.5г) се справя много добре. Отглежда десетинатина култури и от тях произвежда стоки и ги търгува 🙂 Знае от кое какво се произвежда. Голям майстор е. Вероятно се справя доста над средното ниво, предвид естеството на играта ;D

За всички навършили 10 години обаче си мисля, че не би трябвало да има какво да научат след първите 2часа(бруто) дори да не са виждали подобна игра.

П.П. Не съм сигурен обаче точно тази ли е играта, но прилича.

Ами мъча се и аз да помагам да се блокират тия приложения като фермери и мафиоти ама си има запалянковци 🙂
откакто блокирах 20тина приложения виждам наистина важното покрай приятелите си, а и по-малко неща ми се появяват на началната страница 🙂

Има и една македонска група против фармвиле която носи звучното име : Група против сите фармери, сточари и незнам уште што на таа виртуелната бавча, Farmville или како и да ја нарекувате. Престанете да спамирате, не сакам да се зачленам, не сакам да садам виртуелни пиперки и не сакам да хранам свињи по цел ден

Всяко чудо за три дни..

Ако пък не спре "феномена" значи може би трябва да се замислите, че има търсене на такива неща 🙂

Всяко чудо за три дни..

Ако пък не спре "феномена" значи може би трябва да се замислите, че има търсене на такива неща 🙂

Има търсене на такива неща. Фермата няма да изчезне... там се въртят милиони долари. Това е най-използваното приложение във Facebook. Направете малко проучвания и ще видите какво точно имам в предвид.

Back
Горе