SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Featured Content Gallery?

Virosss

New member
Здравейте,
вероятно вече ви е писнало да ми отговаряте на тъпите въпроси за wordpress, но просто след няколко часа дирене и неуспех, реших отново да ви обезпокоя :) Та въпросът ми е, някой подкарвал ли го е на wordpress 2.7, не че съм го пробвал на др. версия, но стигнах до извода, че има проблем точно с тази версия :( Правя всичко както е описано в документацията за инсталация, но нещо не иска да ми извади изображението като фон в карето... когато дам на бутона Featured Content, ми изкача малкото изображение, но голямоте неще и неще. Проверих няколко пъти дали попълвам всичко и всичко е наред, пък и няма логика да бъркам при положение, че ми вади малкото изображение :( Забелязах, че в интернет има доста такива случаи като моят, но изпробвах всички съвети от там и нищо не ми е помогнало досега. Нямам инсталирани други плугин-ни и все пак нещо не е в час. Някой да помогне?!
 
Re: Featured Content Gallery?

може да пробваш и този плъгин http://wordpress.org/extend/plugins/d13slideshow/ работи доста ефектно.

Дам, него поне успях да го подкарам, но сега има друг проблем :( Сменя ми новините, линковете работят, но така и не успях да разбера защо не ми изважда срелките отстрани с които да сменям новините ръчно ако пожелая :(
 

Горе