SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Flash Intro за вашият сайт!

Cybertack

New member
Предлагам приготвяне на Flash Intro за вашият сайт.. Може да си изберете от ТУК Това е афилейт линка ми към templatemonster.com не купувайте нищо от там макар, че аз ще взема 20% от сумата :)

Значи моята така да се каже "услуга" е следната, избирате си Flash Intro от менюто Flash Intro Templates в червената лента казвате ми кой точно искате и аз ви го правя и ви го предоставям във .swf

Тъй като иначе ако си го купите ще ви струва не по малко от 60$ моята промоционална цена е 30.лв на бройка, може да си поръчате неограничен брой ;-)

А и друга промоция който пръв отговори на темата получава безплатно интро по избор за да немонстрирам качеството на услугата :)
 
Re: Flash Intro за вашият сайт!

Не е ли по добре custom флаш интро-та? ;) Ама трябва да кихат парички клиентите повече
 
Re: Flash Intro за вашият сайт!

Т'ва в сайт за СЕО да продаваш флаш интрота е като да продаваш сланина в Анкара :)
не е задължително ;) има един инструмент, които ти изнася цялото съдържание на флаша в XML файлове и после от там си ги вика. А както знаем ботовете четат XML ;) ... има врътки
Дори преди време...лятото бях пуснал една тема във форума, точно за този скрипт и индексиране на deep links и съдържание от флаш...ако се поразровите малко може да я намерите темата.
 
Re: Flash Intro за вашият сайт!

Както и да е вече нямам време за това :) А и няма да разкривам тайната си :)
Има програми с които се прави от swf във flv с възможност за промяна на съдържанието или ги сваляш от някъде, за какви тайни говориш?
 
Re: Flash Intro за вашият сайт!

хаха к'во ще правиш ще го крадеш и ще го продаваш :D ОМГ и пари ще вземащ за това
 
Re: Flash Intro за вашият сайт!

bg_acho ей заек ти па с 2 поста акъл ли ще даваш :p :p :p

Ти какво мислиш, че рецептата за любимия ти презерватив с аромат на ягода не е крадена ли, значи си голям наивник в днешни дни няма почти нищо оригинално всичко е сменена версия на предишното и всеки гледа да оцелее..!!

Както и да е поздрави и недей да плачеш много за мен :) :p :)
 
Re: Flash Intro за вашият сайт!

Не е ли по добре custom флаш интро-та? ;) Ама трябва да кихат парички клиентите повече

Не кихат. Любопитен факт е че: "клиентите" вече се научиха да се регистрират в уебмастерски форуми и да се молят някой да им направи безплатно флаш интро :mad: Още по - любопитно е, че винаги се намира щедрият работяга, който да им го спретне. Интересна е народопсихологията на българската "интелектуална младеж", интереснааа :eek: :D
 

Горе