SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Freelance Услуги

ZzZaPyr

New member
Без много да овъртам, предлагам следните услуги:

Web Design:
Уеб Дизайн - PSD + xHTML/CSS
Създаване на блог теми за Wordpress

Copywriting:
Писане на авторско съдържание на български.
Превод от английски на български

SEO:
Създаване на до 200 сателитни блога с уникално съдържание

За заинтересованите:
Skype: zzzapyr
e-mail: ivan.pidov [в] gmail [точка] com
 
Re: Freelance Услуги

I-lance.bg – най-новият сайт за фрийланс услуги


„Ай Ланс” ООД е новосъздадена компания с международно участие, работеща в бързоразвиващия се сектор на информационните технологии, в който аутсорсингът e много актуален. „Ай Ланс” ООД предлага уеб базиран продукт, ориентиран към:

фирми - възложители на проекти;
фрийлансъри - професионални изпълнители.

Създадохме една freelance платформа , където да срещнем професионалисти и работодатели, за да създадем най-голямата социална freelance мрежа. I-lance.bg дава възможност на специалисти в различни области да печелят допълнително от своите умения и знания, но i-lance е и мястото , където те могат да се развиват прфесионално и да превърнат работата си на свободна практика в своя професия. Целта на i-lance.bg , наред с горепосочените характеристики е да осигури перфектно обслужване, да гарантира качество и контрол на проектите, както и коректност при плащанията! Стремежът на компанията в дългосрочен план е да се превърне в лидер в областта на фрийланс услугите със създаде най-големия пазар на аутсорсинг услуги в България, съобразявайки се с изискванията на потребителите. Посетете нашия сайт www.i-lance.bg и се присъединете към нас!!!!!
 

Горе