Godaddy начин на плащане

Re: Godaddy начин на плащане

За каква услуга се опитваш да си платиш и ползваш ли купон? Някои имат ограничение, също така в какъв смисъл си си направил сметка в годади ?
Ако визираш, че при предишно плащане си си платил с пейпал и ти е запазило данните, тази опция ще е достъпна само когато пеййпала е достъпен като метод на заплащане. Поздрави. 🙂

За: Godaddy начин на плащане

Опитвам се да регистрирам ново домейн име. Акаунта е нов т.е. днес се регистрирах там но в начините на плащане не виждам като опция пейпал. Иначе не ползвам купон но в шопинг карта ми дава някакви намаления - явно автоматично включва някакви промоции и за това да не става с пейпал. Както и да е .... та как да добавя пейпал като начин на плащане и с него да платя без отстъпки примерно

Да явно не става защото .com са на промоция по 3 и нещо си долара. Освен някой с карта да го купи и после да ми го прехвърли ако въобще е лесно през годади и аз да му преведа на пейпала.

Re: Godaddy начин на плащане

Да, Godaddy не дават малки сметки да се плащат с PayPal, което си е егати дискриминацията. Аз не бих си вкарал кредитната карта в който и да е сайт.
За сметка на това в Namecheap този проблем го няма и там дори при промоциите за $1 си плащам домейните през PayPal.

За: Re: Godaddy начин на плащане

За: Re: Godaddy начин на плащане

Да, Godaddy не дават малки сметки да се плащат с PayPal, което си е егати дискриминацията. Аз не бих си вкарал кредитната карта в който и да е сайт.
За сметка на това в Namecheap този проблем го няма и там дори при промоциите за $1 си плащам домейните през PayPal.

Дам така е. Вече го регистрирах през Namecheap с paypal. Да те питам след това може домейна да си остане там, и да се въведат DNS сървърите на някой от българските хостове???

Back
Горе