google вече много ме дразни

bobbydigital

New member
днес цял ден си търся фирма за интериорен дизайн и ми излизат всякакви булмачи и от толкова спам в резултатите не могат да излезнат истинските фирми, обаче това на картинката вече сериозно ме издразни. Има ли къде да се репортне че се показват не вярни резултати? Няма ли вече да излезне друга търсачка.

net1.gif

Re: google вече много ме дразни

Демек тая не е, като оная в търсенето. Като гледам търсиш акции, не фирми.

не знам аз ли съм тъп или само ти си се разбираш ?

да, търся акции не търся фирми, да виждаш акции или фирми в резултатите ?

не знам аз ли съм тъп или само ти си се разбираш ?

да, търся акции не търся фирми, да виждаш акции или фирми в резултатите ?

Много ми е винцето сигурно, обаче като търся акции, пиша акции плюс ако знам фирма и искам да купувам примерно. Ти търсиш интериорен дизайн и пишеш акции плюс нет плюс едно. Докато нет е една от думите с много милиарди из ...

Фирмите (няколко за Бг, до десетина, не повече) за интериорен дизайн са засипани от работа и повечето нямат сайтове, сео и тн. Демек нямат нужда все още от онлайн реклама и представяне. По добре търси за някакви архитекти. И те ще ти свършат работа. Но си подбирай думите с които ги търсиш. Щото и друго може да покаже.

Като гледам не е изключено персонализираното търсене и ако не си търсил ти вчера нещо по темата, то жена ти има гинекологичен проблем 😀

Като гледам не е изключено персонализираното търсене и ако не си търсил ти вчера нещо по темата, то жена ти има гинекологичен проблем

да определо преди това търсих за клиXXX ... 😀

@sofremonti, @thunder_go това вече е друго търсене, мислех че се подразбира.

днес цял ден си търся фирма за интериорен дизайн и ми излизат всякакви булмачи и от толкова спам в резултатите не могат да излезнат истинските фирми

и какво не ти харесва в резултатите за фирми за интериорен дизайн http://www.google.bg/search?aq=f&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=фирми+за+интериорен+дизайн

btw. има голямо текучество при този тип студия и фирми, търси някоя с история, само за този месец знам 3 които вече не работят

Последно редактирано:

Back
Горе