SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Google индексиране

nofrost

New member
Здравейте, от повече от година имам сайт с 10-ина статични страници и хиляди динамични тип форум. Не съм голям специалист и ме е срам, че задавам въпрос по начин, по който на много от вас би ви се стрил смешен. Та, въпросът ми е какво мога да направя да ми се индексират повечко страници или всички при положение, че в момента от над 10 000 страници са индексирани само около 160? Сайтът има sitemap в google webmaster tools.
Благодаря предварително за отговорите.
 
php, PR е 4. Сайтът си върви доста добре, но знам, че може и още по-добре. За сайтмапа не мога да ти кажа много. Аз съм само идейният създател на сайта, фирма ми го прави и сайтмапа също, но в него има само 20-ина страници, някои от които са от динамичните. Като ги питах защо в сайтмапа има толкова малко страници ми казаха, че е така, защото другите били динамични и нямало смисъл.
 
Последно редактирано:
защото другите били динамични и нямало смисъл.
идеята на xml сайтмапът е точно да помага за индексирането на големи динамични сайтове. това беше заложено още когато стартира инициативата. иначе няма особен смисъл от такъв сайтмап за сайт да речем под 200-300 статични страници

предприемачът задава много точен въпрос, какъв ти е софтуера който ползваш за форум.
а, ако дадеш и урл към сайта който е проблемен вероятно ще получиш много по коректни отговори
 
Re: Google индексиране

Благодаря на всички за отговорите, махнах сайтмапа и нещата се подобриха малко.
Благодарско
 

Горе