Google класация

bosss97

New member
Здравейте, имам един сайт (spechelipari .hit.bg) за правене на пари от интернет, в началото имаше поне по 50-60 гледания без рекламиране без нищо (даже не успях да го намеря в google като написах спечели пари(но го има)), но сега не влизат повече от 15-20 човека на ден. Какво мога да направя?
Знам че ще ми кажете да чета за СЕО оптимизация, но всичко което прочетох е да слагам ключови думи и да го рекламирам в форуми, блогове и т.н.. Благодаря предварително.

Последно редактирано от модератор:
За: Google класация

АКО изключим факта, че сайта е кофти направен...

• От кога ти е последното ново съдържание в сайта?
  • Къде си поставил линкове към твоя сайт?
  • Статии писал ли си в директории за статии?
  • Social Marketing?

АКО изключим факта, че сайта е кофти направен...

• От кога ти е последното ново съдържание в сайта?
  • Къде си поставил линкове към твоя сайт?
  • Статии писал ли си в директории за статии?
  • Social Marketing?

Знам че сайта е малко кофти, но това е така да го кажем първия ми сайт и не зная какво да подобря, защото незнам просто какво харесват хората и какво не.
Последното съдържание е от преди 2-3 дена
Линкове съм поставил в 3-4 форума
Статии не съм писал
посещенията ги броя с Tyxo, ако има значение
Също така съм сложил сайта си в БгТоп.

Останал ти е от кеша там в гугъл. Повече не ги индексира. Няма да успееш да го класираш по каквато и да е дума така.

Сайта е там от 4-5 дена 😀 едва ли е останал от кеша 🙂

Re: Google класация

Особено към Мтел-ски сайтове връзките трябва да са изрично забранени 🙂 утре ще вземат да редиректнат всичко към официалния си сайт :clap:

Погледнах сайта ти и виждам, че си научил най-важното и сложно нещо :clap:!
А именно, "как се печелят пари от интернет" (съдейки по съветите в сайта, разбира се).
Сега ти остава да дадеш 10-на $ за домейн и по 2-3$ на месец за хостинг и малко повече за SEO 🙂
Все пак, на фона на сумите, които цитираш, това са дребни неща, на които не трябва да се задълбочаваш!
Твоята мисия е да учиш, как се печелят пари и нека всеки прави това, от което разбира 😛arty:

Явно си разбрал твърде буквално израза "да го рекламирам в форуми"

Погледнах сайта ти и виждам, че си научил най-важното и сложно нещо :clap:!
А именно, "как се печелят пари от интернет" (съдейки по съветите в сайта, разбира се).
Сега ти остава да дадеш 10-на $ за домейн и по 2-3$ на месец за хостинг и малко повече за SEO 🙂
Все пак, на фона на сумите, които цитираш, това са дребни неща, на които не трябва да се задълбочаваш!
Твоята мисия е да учиш, как се печелят пари и нека всеки прави това, от което разбира 😛arty:

Ей...брей... Camarade 😉
Добре, че има хора като теб.

Няма значение какво е питал.
Ама..я като погледнеш сайта - и като погледнеш какво си отговорил - СВЕТВА, Camarade 😉
Да се чудиш, как дисциплиниран човек като теб ще свири така леко на толкова деликатни струни

Раздели си сайта на менюта с теми.
Препоръчвам ти да опростиш дизайна.

Здравейте, имам въпрос и съжалявам ако това не е правилното място да го задам!
От какво зависи google ранкинга: броя на сайтовете в които от които имам backlink или броя на кликовете по тях?
Благодаря!
Сайтът ми е [censored]

Последно редактирано от модератор:

Е, уцелил си и раздел и тема... а като Я гледам колко е стара > явно все пак си ползвал търсачката, което е похвално.
Въпреки, че можеше да попрочетеш още някои неща преди да попиташ.
Основно класирането ти в Google зависи от броя на сайтовете, от които имаш backlink към твоя. От кликовете по тях зависи броя на посещенията ти. Но като цяло не е само това, има и още много други фактори, които влияят върху класирането ти.

Re: Google класация

Сайта е доста интересен макар че не можах нещо да го разбера
Като за начало може да направиш следното
1. Премести сайта на нормален хост за предпочитане да е български
2. Старият не го махай а сложи мета таг rel="canonical" виж в нета синтаксиса
3. Направи малко беклинкове с анкхор текст спечели пари
4. Направи си регистрация в Г и го добави в уеб мастер тулс

Ще има видим резултат до 20 дена
Аре и после пиши какво е станало

Защо не ни светнеш каква е тази далавера че нещо не мога да го разбера това съдържание на сайта

Back
Горе