google ме върна назад в резултатите

• Автор Автор sazz
  • Начална дата Начална дата
Re: google ме върна назад в резултатите

не се притеснявайте, ще се върнете 🙂 и аз падах-ставах ... аз му викам "ефекта на казармата" - падни-стани падни-стани ...

само едно нещо ме притеснява ... чета си аз форума, и напоследък забелязвам как всичко е гугъл ме върна в резултатите, имам 5 неиндексирани странички, и так далее... Хора... сеопич каза нещо май в тази тема - правете сайтове интересни за ПОТРЕБИТЕЛИТЕ.... гугъл е средство, целта са ПОТРЕБИТЕЛИТЕ... замислете се какво чувстват хората като попаднат при вас ... все пак целта не е да ги вземете от масата трафик която минава през гугльо и те като видят вашият сайт да избягат...
"няма по-добра реклама от доволният клиент"...

ще те върне най вероятно но сайта ти иска още съдържание според мене, кой чакаш да хванеш с такъв сайт
видеотата не ги махай, те не могат да ти попречат, напротив още блъскай, но и текст още

здрасти, ще вкарам още новини и линкове като социалните мрежи и опции за добавяне 🙂 Г малко ме беше изкарал нагоре до 7ма страница , но сега пак паднах на 28ма по една ключова дума. Поднових домейна за 3 г. че може да е и от това 🙂

Back
Горе