SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Google ме прати от първи в 9та глуха !

maiak

New member
Здравейте, имам следния голям проблем:

сайта ми е нов, но за 2 месеца се появи в първата страница с резултати за няколко добри ключови думи и тъкмо започна да носи трафик. Постигнах това основно с регистриране в директории. ИЗВЕДНЪЖ посещенията спаднада почти до 0 /останаха платените от adwords и тези на ботовете/. Останових, че от челни места сега съм на 5-6 страница с резултати !!!

разбрах че google правят промени в начина на индексиране на субдомейни. Ще се отрази ли това ако домейна ми е addon към
главния. Използвам rewrite mode за да се вижда ime,com вместо ime,domain,com

Имате ли идея какво се случва ???
 
Re: Google ме прати от първи в 9та глуха !

Понеже се регистрирах във всички познати СЕО директории, ,ми останаха 2 хода: да превърна динамичните линкове в статични и да разменям линкове с подобни сайтове. Не знам кой ще се навие обаче, когато имам pagerank 0. Трябва ли да поизчакам малко със СЕО оптимизицазията, понеже съм чувал, че многото бързо изградени линкове не се харесват от гугъл?
 

Горе