Google не индексира правилния title на публикациите

Daten

New member
Ползвам Yoast WordPress SEO плъгина, но нещо не мога да накарам Google да индексира тайтъла, който искам.

Задавам този title и description:
9Jjv033.jpg

Google обаче ме индексира така:
jffSW88.jpg

Това са ми настройките на плъгина:
A5l7WkX.jpg

Тествах с включен и изключен Force rewrite titles, ефекта беше нулев. По всичко личи самият плъгин взима тайтъла, който е даден като заглавие на публикацията, а не този, който ръчно съм задал. Description-a иначе правилно се закача.

В header.php това пише относно title:
Код:
<title><?php wp_title(); ?></title>

Edit
При проверка с това ми показва, че всичко е точно.

Последно редактирано:
Няма какво да мрънкаш - хората са ти написали. Ако не си разбрал да ти кажа, че Гугъл изписва заглавия с фиксиран брой символи, а твоите са много. Според мен дори много добре го е преформатирала търсачката. Ама на теб ти се ще да си вкараш всичките ключови думи в заглавието...

Знаех го това, но си мислех, че Гугъл реже заглавието на последната дума, където свършват символите. Мерси за разяснението. :beer:

Според мен не е от символите. Когато Гугъл сметнат, че заглавието не е достатъчно релевантно, го променят с тяхно такова.

В случая въпросните думи накрая предполагам ти се повтарят между много други заглавия, затова лесно се хваща, че са излишни.

Не е фатално, напротив. Въпросните думи си тежат, а потребителят не ги вижда. Аз лично бих го оставил така.

Back
Горе