scoobydoo Know you can! 9 Юни 2010 #1 Хаха, вече може да си сложите WallPaper на гугъл 😀 Доло в ляво е линка, трябва да сте логнати 😀
scoobydoo Know you can! 9 Юни 2010 #3 Re: Google с фоново изображение Сигурно са видяли БИНГ че имат някви яки фонове и са си казали: Пфу, лесна работа, и ние можем това. Дори ще го персонализираме 😛
Re: Google с фоново изображение Сигурно са видяли БИНГ че имат някви яки фонове и са си казали: Пфу, лесна работа, и ние можем това. Дори ще го персонализираме 😛
V vkusno New member 9 Юни 2010 #4 Re: Google с фоново изображение ууу супер само МНОГО ме дразни че горе лентата остава бяла и ми разваля целия фон
Re: Google с фоново изображение ууу супер само МНОГО ме дразни че горе лентата остава бяла и ми разваля целия фон
johnny trigger hippie 9 Юни 2010 #5 Re: Google с фоново изображение vkusno каза: ууу супер само МНОГО ме дразни че горе лентата остава бяла и ми разваля целия фон Увеличете... Много е гадно, да. Губи се целия смисъл.
Re: Google с фоново изображение vkusno каза: ууу супер само МНОГО ме дразни че горе лентата остава бяла и ми разваля целия фон Увеличете... Много е гадно, да. Губи се целия смисъл.
w-seo Hack3rch3 9 Юни 2010 #6 Re: Google с фоново изображение Аз само опитах, но останах хипер разочарован! Това лого толкова много ми бави зареждането на Google, че просто го премахнах и едва ли ще го ползвам отново! Още повече, че това ми намирисва на долна кражба на идеята от Bing
Re: Google с фоново изображение Аз само опитах, но останах хипер разочарован! Това лого толкова много ми бави зареждането на Google, че просто го премахнах и едва ли ще го ползвам отново! Още повече, че това ми намирисва на долна кражба на идеята от Bing
irgy.net Senior Member 9 Юни 2010 #7 Re: Google с фоново изображение Мен пък така си ми е по кеф, семпло и бяло 🙂 Който иска да го циганьори да му лепи фонови изображения 😀
Re: Google с фоново изображение Мен пък така си ми е по кеф, семпло и бяло 🙂 Който иска да го циганьори да му лепи фонови изображения 😀
s1yf0x banned Екип 10 Юни 2010 #8 Re: Google с фоново изображение Пък аз си мислех, че Google се използва за намиране на информация.... тц тц тц тц
Re: Google с фоново изображение Пък аз си мислех, че Google се използва за намиране на информация.... тц тц тц тц
Malicieux New member 10 Юни 2010 #9 Re: Google с фоново изображение Аз пък нацелих супер тапет с коктейл, идеално пасва 🙂)) Ето и скрийн 😉 Ако на някой му харесва, мога да му пратя тапета в пълен размер 🙂 Прикачени файлове Google_cocktail.jpg 17.2 KB · Преглеждания: 0
Re: Google с фоново изображение Аз пък нацелих супер тапет с коктейл, идеално пасва 🙂)) Ето и скрийн 😉 Ако на някой му харесва, мога да му пратя тапета в пълен размер 🙂