SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

google търсене - асоцииране с акаунт

johnny

trigger hippie
Здравейте,
преди малко си преглеждам позициите по различни ключови думи и гледам, че сайтове ми са се изкачили много нагоре, гледам трафика - същия си е. Опитах същите търсения като се логаутнах от google акаунта и резултатите си бяха нормални, някой има ли представа защо се получава така и как мога да го оправя?
 
Re: google търсене - асоцииране с акаунт

Персонализирано търсене: тест Когато е възможно, Google ще персонализира резултатите от търсенето въз основа на местоположението и/или това, което сте търсили последно. Освен това, когато сте влезли в профила си в Google, можете да получите още по-уместни и полезни резултати въз основа на посетените от вас сайтове.
 
Re: google търсене - асоцииране с акаунт

И аз се бърках доста време като проверям ръчно.
След появяването на wikisearch кръстчетата ми напомняха, че съм персонализиран. Но и, когато ги няма, персонализираното търсене се включваше. Тогава се чудех, защо ФФ ми показва едни резултати, а хрома - други.

Вече не проверям ръчно многото кейуордове :)
 

Горе