SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Google "Ad Manager"

kuzmanin

New member
От Г ми изпратиха зарибявка за техния тоол "Ad Manager"

Има ли някой по-детайлни наблюдение. Пише, че в началните 60 дни е безплатно, но Г запазва правата си да смени цените :)

Виждам, че е много близко като функционалност до OpenAds (OpenX)

Може ли някой да даде разни сравнения, ако вече е натрупал впечатления.

Има ли смисъл човек да се занимава с този Г "Ad Manager"?

Благодаря предварително на всички за мненията
 
Re: Google "Ad Manager"

Здравей
Тествам системата вече няколко седмици. На пръв поглед прилича на OpenX, но на практика не е толкова лесна и интуитивна за работа. Системата са и необходими няколко дни за да определи колко са възможните импреси, които могат да се закупят за определен период. Терминологията им е леко объркваща и е необходима практика за да се свикне с нея. Като цяло системата обаче е много добра и с проби и практика се постигат добри резултати. Смятам пълно преминаване към системата след като придобия необходимият опит за работа с нея.

Ако не можеш да се справиш с нещо - просто питай - ако съм се сблъсквал с него ще ти помогна.
 
Re: Google "Ad Manager"

penev75 мерси много за поста и споделените впечатления.

Интересно ми е също имаш ли идея какви такси налагат от Г след ден 60. Поне в правилата пише, че е възможно да ти сложат такса за ползването на решението им. Предполагам, че все още не си стигнал ден 60 и те моля да споделиш ако ти се случи това с таксата.
 

Горе