SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Google Analytics - достоверност на данните

alaska

New member
Здравейте,
интересува ме до колко може да се разчита на данните в "Traffic sources".
Въпроса ми е породен от факта, че имам партньорство с интернет страница , чиято статистика за посещаемостта на моята страница са едни, но в Google Analytics (Traffic sources) статистиката за посещения е коренно различна от тази предоставена ми от въпросния сайт.
 
Re: Google Analytics - достоверност на данните

И аз това се чудя,
имам аналитикс и тиксо на една страница,
понякога показват еднакъв брой посещения, но в повечето случаи аналитикса показва повече, а й за ключовите думи много често ми дава ключови думи който въобще не присъстват в тиксото, а в аналитикса са примерно с 10-15 посещения?
 
Re: Google Analytics - достоверност на данните

аз на GA му вярвам доколкото става дума за география, посещаемост от гугъл и ключови думи. За останалото ме съмнява особено в часта MSN/Yahoo refarals.
 
Re: Google Analytics - достоверност на данните

В лог-а на веб сърсъра трябва да има напълно достоверна информация. Изключваш посещенията от гоогле, яху... и ще ти излезне статистиката
 

Горе