traki Оптимист ReMember 29 Юни 2009 #1 Днес Гугъл рекламите и аналитикс зареждат забележимо бавно и ми бавят зареждането на страниците. При вас как е? Има и хубава страна, докато се усетя че е от тях, така си разчистих кода на един сайт, че когато се оправят се надявам на много бързо зареждане 🙂
Днес Гугъл рекламите и аналитикс зареждат забележимо бавно и ми бавят зареждането на страниците. При вас как е? Има и хубава страна, докато се усетя че е от тях, така си разчистих кода на един сайт, че когато се оправят се надявам на много бързо зареждане 🙂
BornToDrink Active member 29 Юни 2009 #3 Re: Google Lag При мен е ОК. Вероятно външния ти нет е леко лагав, не мисля, че проблема е в Г.
traki Оптимист ReMember 29 Юни 2009 #5 Re: Google Lag Вече и при мен е Ок, беше от около 8:00 до 9:35
cloxy Super Moderator Екип 29 Юни 2009 #6 Re: Google Lag Барали са си настройките на сървъра и сигурно са сложили хедър no-cache без да искат. При мен е OK.
Re: Google Lag Барали са си настройките на сървъра и сигурно са сложили хедър no-cache без да искат. При мен е OK.
traki Оптимист ReMember 29 Юни 2009 #7 Re: Google Lag Възможно е. Може и БТК нещо да правят (с ADSL съм)