SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Google Places и добавяне на няколко адреса с еднакви имена

yasoo

New member
Здравейте,
имам едно лекичко въпросче към вас....
позволено ли е в Google Places добавянето на няколко адреса с еднакви имена т.е. имам в предвид разрешено ли е да добавя примерно "Магазин Пешо и Гошо" с 3-4 различни обяви/адреси?
Другото което ме вълнува може ли всичките адреси да сочат към една единствена страница в Гугъл Плюс?

Благодаря предварително на всички!
 
Благодаря много за отговора.
хммм значи имам проблем... проблема идва от там, че на всичките ми скромно 3 обяви искам да излиза един и същи телефон за връзка с фирмата. :/
И още едно бързо въпросче само... какво ще значи да ги обедини? Ако правилно разсъждавам от трите различни адреса които регистрирам само един ли ще остане?

Нека бъда по конкретен и да дам точно какъв е случая... жена ми има школа по танци... преподава в 3 различни зали... телефона за връзка с школата е само 1 т.е. нейния.... посъветвайте ме как да подходя най-добре, за да регистрирам и трите адреса на залите за танци?

Благодаря отново :)))
 
Моят съвет е да си вземеш още две предплатени карти и спокойно да си ги направиш листингите с тях. Иначе рано или късно ще ги обедини трите в един и ще стане някаква каша, защото не се знае кой адрес ще предпочете, кои ревюта и т.н...
 
No Title

Има опция за добавяне на още телефонни номера при регистрацията на адрес.Но един ще ти е основния.
Къде и как ще се показват тези допълнителни телефони, не съм правил тестове и не знам.
 

Прикачени файлове

  • photo1135.jpg
    photo1135.jpg
    55.9 KB · Преглеждания: 0

Горе