johnny trigger hippie 14 Октомври 2009 #1 Интересува ме има ли начин да изключа google personal web search напълно без да се налага всеки път да пиша горе в адрес бара &pws=0. Изтрил съм си цялото хистори от акаунта на гугъл, но все още ми показва персонални стойности.
Интересува ме има ли начин да изключа google personal web search напълно без да се налага всеки път да пиша горе в адрес бара &pws=0. Изтрил съм си цялото хистори от акаунта на гугъл, но все още ми показва персонални стойности.
F flasher New member 14 Октомври 2009 #3 Re: google pws - изключване а ако не искаш logout пусни един друг браузър и си готов
nikoladd New member 14 Октомври 2009 #4 Re: google pws - изключване Отнема известно време (~3дни при мен) за да приеме че не искаш да му ползваш тази екстра след като я изключиш.
Re: google pws - изключване Отнема известно време (~3дни при мен) за да приеме че не искаш да му ползваш тази екстра след като я изключиш.
gvv +Gennadiy Vorobyov 14 Октомври 2009 #5 Re: google pws - изключване nikoladd, ще споделиш ли къде се изключва?