killerch0 Member 31 Октомври 2007 #1 Тази пре-симпатична българка може ли да ми навреди на адсенс акаунта? Ако трябва да я едитна още малко?
Тази пре-симпатична българка може ли да ми навреди на адсенс акаунта? Ако трябва да я едитна още малко?
nbsp New member 31 Октомври 2007 #2 Re: Google Safe? killerch0 каза: Тази пре-симпатична българка може ли да ми навреди на адсенс акаунта? Ако трябва да я едитна още малко? Увеличете... eммм, не слагй адсенсе на тази страница 🙂
Re: Google Safe? killerch0 каза: Тази пре-симпатична българка може ли да ми навреди на адсенс акаунта? Ако трябва да я едитна още малко? Увеличете... eммм, не слагй адсенсе на тази страница 🙂
F flasher New member 31 Октомври 2007 #3 Re: Google Safe? ако я оставиш да ти се Логне в акаунта предполагам че няма да ти навреди 🙂 па може и ти да се логнеш ....
Re: Google Safe? ако я оставиш да ти се Логне в акаунта предполагам че няма да ти навреди 🙂 па може и ти да се логнеш ....
biks Ex SEO 31 Октомври 2007 #4 Re: Google Safe? Ако ти се логне в акаунта може и да ти се видят плитки джобовете 😉 Пробвай, може пък да се харесате.
Re: Google Safe? Ако ти се логне в акаунта може и да ти се видят плитки джобовете 😉 Пробвай, може пък да се харесате.