SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Google WebMaster Tools и промени в алгоритъма

web.seo

web design seo
Новостите по интерфейса и напълното му прехвърляне към новия много съмнително съвпадат с начина по който явно се третират паркирани и добавени домейни, има разлики със сигурност:
Google WebMaster Tools Final

P.S. Ще чета коментарите и ще проверявам серпа отново чак в понеделник, за тая седмица стига толкова, засега почивка. :)
 
Re: Google WebMaster Tools и промени в алгоритъма

до колкото се сещам на всеки домейн му се генерира нов ключ за верификация?

или нещо се бъркам
 
Re: Google WebMaster Tools и промени в алгоритъма

Честно казано за мен изглежда доста по объркано но все пак е google не можем им се бъркаме :)
 
Последно редактирано от модератор:
Re: Google WebMaster Tools и промени в алгоритъма

до колкото се сещам на всеки домейн му се генерира нов ключ за верификация?
или нещо се бъркам
Уточнявам за който не е прочел и разбрал: Разполагаме със 130 домейна, една част от тях добавени или паркирани, всички са верифицирани, главно чрез HTML код, оказва се че само 3 от да кажем 10 паркирани отказват да се удостоверят чрез качения HTML код и става само чрез мета, вече отказа 20 пъти за 3 дни.
При което точно на тези пада класирането чувстително.

Google не класира по-високо или по-ниско домейн въз основа на това на кого е, може домейна да не е удостоверен от никой - той си е на позицията на която си е. И тук идва въпроса, защо аджиба точно на тези трите се промени класирането, Само на тях от 130? Не очаквам точен отговор (все пак матт кътс няма акаунт във форума, още не... скоро :) ), по-скоро ви давам тема за размисъл (на който е схванал същността). Правете си съответните изводи.
Подробни данни и домейните не мога да посоча, информацията е поверителна, съжалявам.
 

Горе