Hostgator или друг подобен хостинг?

JerryNP

New member
Какво мислите за hostgator? Струва ли си?

Като добра алтернатива на hostgator взимайки в предвид качество/цена кои хост фирми бихте ми препоръчали? Ще се използва за натоварен сайт.

В сайта ежеседмично ще се качват големи видео материали, които ще се теглят от много хора. Ще има посещаван форум, голяма галерия с много снимки(засега десетки хиляди, увеличавайки се постоянно). Общо взето това.

Взимайки в предвид тези неща, и наличието на между 500 и 1000 потребителя, които може с времето да станат повече, hostgator вариант ли е? Не искам както пише unlimited traffic и unlimited storage след 1 месец да ме баннат за претоварване. Могат да се отпускат като за начало до 5-10$ на месец, по-късно и по 15-20$.

Последно редактирано:
Re: Hostgator или друг подобен хостинг?

hostgatora за начало ще ти свърши работа, но ще трябва да се вместиш в до 250 000 файла. В един baby акаунт там имам 5-6 сайта с общо дневно към 5-10 000 потребителя и не ги усеща. Но с този брой на файловете трябва да се внимава, ако имаш много снимки може и да не ти стигне

Аз в последно време не съм доволен от гатор-а :Х Няма такова бавно зареждане, постояно Internal Error 500, или не може да зареди MySQL базата ... Имам не повече от 10 сайта на baby акаунт, с почти без натоварване ... но просто е МНОГО БАВЕН, от около 2 месеца насам вече. Братовчед ми има същия проблем, докато един друг приятел всичко си му е О.К. Бях длъжен да си споделя вижданията, иначе преди тези два месеца си бях повече от доволен 🙂

В общи линии големите световни комании са 4,5 и всички имат предимства и недостатъци.

Определено си струва! В Hostgator имам над 20 сайта в един акаунт и се държат чудесно. Нямам никакви проблеми.

От хостгатора и аз не съм доволен - имам 3 сайта там на baby host, почти без натоварване и нон-стоп получавам "too many connections" на mysql-a, отделно че супер бавно зарежда. Това говорим при няколко души онлайн.
Иначе ми се е случвало при 100ина души онлайн да няма никакви проблеми, но в по-голямата част ми е адски бавно.
Та аз лично се махам от там.

И аз не съм доволна от hostgator. Преди 3 месеца преместих и последните сайтове, които имах при тях. Същите проблеми като бавно зареждане и грешки с базите данни

ако искате нещо за бг си хоствайте в бг
хостгатора и на мен от време на време ми правят проблем но само на определени техни сървъри.
иначе имам над 40 домейна в един риселърски план и си вървят добре.

Back
Горе