Hostgator купон за 20% отстъпка.

Re: Hostgator купон за 20% отстъпка.

Special Offer:
Save 20% on your next hosting plan or order with HostGator. Use the coupon code:
hgnews02

Ей, как изчете целия имейл... Така са го покрили вътре. 🙂

То като погледнеш, е на видно място в мейла, но това място добре е пресметнато. Лявата колона те тегли към края си, а това с 4-те си реда остава незабелязано в дясно.. Много хитро

Не са от вчера в бизнеса 🙂 Но ми е писнало 423423 такси за всичко което ги помоля дори за архив на целият акаунт. Не че не трябва да е така ала "малко" прекаляват...

Интересува ме този хостинг дали е добър...от към подръжка и трафик. Къде се намират сърварите на този хостинг, питам защото ми трябва за Испания.

доколкото знам сървърите им са в USA, хостинга е добър - аз съм много доволен , поддръжката им е на много високо ниво с бърз отговор. Това са ми впечатленията

доколкото знам сървърите им са в USA, хостинга е добър - аз съм много доволен , поддръжката им е на много високо ниво с бърз отговор. Това са ми впечатленията

Знaчи като скорост са добри, предполагам няма да имам проблем с Испания. Ще ги пробвам тогава. Ако някой друг има наблюдения ще съм му благодарен ако ги сподели.

Back
Горе