hostgator пуснаха впс :) и дават 50% на долу :)

freak

Freak Media Group Ltd.
Хостгатор пуснаха впс 🙂 сървъри на много добри цени 🙂
и пуснаха промо код 🙂 за 50% отстъпка от сумата

кода е THANKYOU

може да ползвате моя афф линк за да ми благодарите 🙂 не губите нищо ако влезете през него
http://secure.hostgator.com/cgi-bin/affiliates/clickthru.cgi?id=freakmedia

Re: hostgator пуснаха впс 🙂 и дават 50% на долу 🙂

Хостгатор пуснаха впс 🙂 сървъри на много добри цени 🙂
и пуснаха промо код 🙂 за 50% отстъпка от сумата

кода е THANKYOU

може да ползвате моя афф линк за да ми благодарите 🙂 не губите нищо ако влезете през него
http://secure.hostgator.com/cgi-bin/affiliates/clickthru.cgi?id=freakmedia
Можеше да кажеш, че важи само за първия месец ...
Един голям минус от мен ... ама не мога 🙂

НЕЗНАЕХ че важи само за първия месец много се извинявам 🙂 тествах го без да купувам впс 🙂 аз ще чакам черения петък 🙂 но хостагор го ползвам от около 2 години и мога да твърдя че няма друг такъв хостинг 🙂 макар че за бг сайтове не съм сигорен дали е много подходящ тъй като малко бави 🙂 но в повечето случай крайния потреибтел не го осеща това

значи на първите 2 плана не включва на 3-тия може но не е по подразбиране от долу под скалата има едно тикче 🙂 да се сложи на парвото пише cPanel / VZ
на второто VZ само
избираш първото тикче около 10$ по скъп става с Cpanel готино е и за ип-тата 🙂 32 ип-та струват 30 $ на месец 🙂

@freak
Успокой малко топката със спамване за хостинги!

съжалявам че предлагането на нещо полезно пречи :Д
ще го имам в предвид за на пред !!!
Е кое му полезното? Обясни, че нещо не вдявам?
По-добри цени ли? По-добра услуга ли?
Да почна ли и аз да пускам афф линкове на всички хостинг доставчици?
И ти с какво помагаш? Пробвал ли си услугата, че я препоръчваш и на другите?

ми слециално хостгатор го ползвам повече от 2 години и нямам забележка при него
съпорта винаги са ми отговаряли супер бързо и са ми помагали и да ВПС ще си купя утре или в други ден при тях ей така за теста както може да видиш съм писал че е афф линка не съм се правил на тъп да не го обявя или да го скрия зад някъв текст който иска го ползва който иска не
ся ако ще се праим на интересни заради един афф линк дай да не правиме бизнес въобще
щото в момента говориш пълни простотии не искам те обиждам ама е така ......

Според мене целта е не да се търсят нови клиенти специално за VPS а да се преместят товарещите акаунти към VPS от тях. Както спомена netsurfer, цените на VPS в световен мащаб са далеч други.

съпорта винаги са ми отговаряли супер бързо и са ми помагали и да ВПС ще си купя утре или в други ден при тях ей така за теста както може да видиш съм писал че е афф линка не съм се правил на тъп да не го обявя или да го скрия зад някъв текст който иска го ползва който иска не
ся ако ще се праим на интересни заради един афф линк дай да не правиме бизнес въобще

Изкачаш с две теми за хостинги, които дори не си тествал и раздаваш щедро афилиейт линкове. Радвай се, че все още не ти е червена репутацията.

Айде кажи кое е простотия, че не ми е ясно?
В случая много яко може да набуташ някой и утре да се чуди как да се маха от там.
Мисля, че сме в този форум да си помагаме, а не да правим пари на гърба на другите потребители ... поне аз не съм с тази цел тук, а ти явно СИ ...

определено не мисля да правя пари на гърба на другите 🙂 това че хостгатор е един от най ползваните хостинги в света сигорно е 🙂 ще да е защото за нищо не става ?

и сори че стана толкова голям проблем 🙂 като гледам колко теми има с афф линк в тоз раздел , не смятах че ще стане толкова голям 🙂 проблем за 1 афф линк
и както казах ползвам хостгатор 🙂
nbsp
репутацията няма никво значение тука , сори ако съм нарушил някое от правилата ти , никога не съм се интересувал от репотацията тъй като тя не е мерна единица ако вкараш един итрадер 🙂 според мен ще е с 1000 пати по-добре 🙂 тъй като като чета и гледам за какво дават червена репутация по темите направо ми е чудно на кой от форума му е реална

и сори че стана толкова голям проблем 🙂 като гледам колко теми има с афф линк в тоз раздел , не смятах че ще стане толкова голям 🙂 проблем за 1 афф линк
и както казах ползвам хостгатор 🙂
nbsp
репутацията няма никво значение тука , сори ако съм нарушил някое от правилата ти , никога не съм се интересувал от репотацията тъй като тя не е мерна единица ако вкараш един итрадер 🙂 според мен ще е с 1000 пати по-добре 🙂 тъй като като чета и гледам за какво дават червена репутация по темите направо ми е чудно на кой от форума му е реална

Ами не е толкова голям проблем, ако не се прави натрапчиво и не попада в категория спам.

В момента репутацията няма особенно значение, но скоро надявам се, ще пусна някои ъпгрейди, които ще вгорчат живота на хората с негативна репутация тук.

Не мога да разбера това нещо включва ли cpanel по подразбиране или трябва да се плати отделно? Ако включва, ще е много добре 🙂

плаща се отделно - 10 долара на месец.

Взех си такъв VPS, ама ме дразни, че дават само CentOS. Мамка му 🙂

Иначе ще пиша повече впечатления скоро.

Back
Горе