Hosting Bulgaria Down

bulram

Senior Member
Сайта ми в hostbulgaria[.]com /БГ сървъра/ е долу вече 3-4 часа. От няколко дни страниците се зареждат доста бавно, не само според мен, а и според Г аналитикс...
Време за изтегляне на страница (в милисекунди) 1038
Някой от вас има ли подобни проблеми? Дали е заради жегата или някакви технически проблеми?

Re: Hosting Bulgaria Down

При мен се зарежда меко казано перфектно, както и сайтовете ми там

ЕДИТ: абе ти нямаш ли си друга работа по това време на денонощието ;-)

ЕДИТ: абе ти нямаш ли си друга работа по това време на денонощието ;-)
off topic: абе тъкмо си я свърших 😀, и реших да видя сайта как е, няма зареждане БГ сървъра, иначе US e ОК.

Пренебрегвам заповедта да си отварям неграмотната човка по всякакви теми свързани с хостинг и те питам директно, кой БГ сървър? Имат няколко в различни колокационни центрове.

Пренебрегвам заповедта да си отварям неграмотната човка по всякакви теми свързани с хостинг и те питам директно, кой БГ сървър? Имат няколко в различни колокационни центрове.
Съжалявам, явно проблема е в моя доставчик...... Само при мен не се зареждат, помолих няколко приятеля да ги отворят и при тях всичко е ОК. Сигурно е някой проблем при рутирането....

Това също е проблем, пиши на съпорт мейла до П.Маринов с потребителското име/основния домейн и IP-то си, да трасирам. Може да открия нещо от нашата страна на барикадата.

сакън недей че имам важни работи там а нямам бекъп

Аз пък имам, ако ти трябва ще ти го пратя за сваляне... и ти пиши на мейла 😀

Back
Горе