Hstats.eu - добрия WEB брояч

heminei

New member

Сайта предлага:

1. Online потребители - IP, време на посещение, резолюция, браузер, оп. система, импресии.

2. Уникални посещения - IP, време на посещение, престой, резолюция, браузер, оп. система, импресии.

3. Уникални посещения по часове.

4. Посещения от сайтове - от сайт, посетил , време на посещение, IP, брой посещения от това IP.

5. Посещения от Google - Ключова дума, посетъл , време на посещение, IP, брой посещения от това IP.

6. Статистика - Най-използвани брaузери, оп. системи и резолюции.

7. Каталог със сайтове.

8. Статистика на можество сайтове на един профил!

9. Редактиране и изтриване на сайт.

10. Частичен GEOIP анализ.

Сайта е авторски! Дизайна е безплатен и кодиран от мен. Това е BETA версия! При проблеми моля да пишете, както и при предложения и идеи. След време ще сложа и още функции ако всичко е наред и сайта се развие Smile

Демо статистика може да видите от тук.

Благодаря Ви за вниманието!

Re: Hstats.eu - добрия WEB брояч

Срещу онлайн в статистиката за определен сайт има число и това число е линк. Защо линка е към главната страница на статистиката отново, а не към
самата статистика на онлайн потребителите.
Като цъкнеш на "Табло" вече си е направено, но на първоначалната страница на статистиката линка е към нея отново.

Аз не открих посещения по ключови думи и по сайтове. То това е едно от основните неща. И нямам предвид просто списък с посещенията от търсачки или от сайтове, ами подредени по ключови думи и за всяка по колко посещения за избрания период. Същото и за сайтовете. Без тези неща няма смисъл.
Казваш че след време ше сложиш други функции ако сайта се развие, но за съжаление не работят така нещата. Първо даваш после вземаш. Ако ги няма тези неща, не очаквай да се развие сайта.
Поздрави.

Последно редактирано:

Направил съм с коя ключова дума и кое IP, както и колко пъти е посетена дадена страница! Същото се отнася и за сайтовете.

Back
Горе