htaccess, х връзки за определено време/период?

azsym

New member
Виждал съм го някъде. Как да направя така, че от всяко ИП, за определена страница от сайта ми, да приема само 3 презареждания в рамките на 1 минута. При повече от това, да не зарежда страницата 5 мин.
Или накратко - отрежи достъпа за 5 мин на някой дето се опитва да зареди страницата прекалено много пъти.

Последно редактирано:
Re: htaccess, х връзки за определено време/период?

azsym, някои cms-и си имат такива функционалности готови, реализирано е с php. Пример: има такъв компонент за джумла.

Какви са наблюденията ми: Наистина когато го включиш посещаемостта на сайта намалява прогресивно, с каквато и да е стойност в секунди или брой гоогле започва да намалява честотата на обхождане на сайта и по-лошото е че ти намаляват и индексираните страници.

Последно редактирано:

azsym, някои cms-и си имат такива функционалности готови. Пример: има такъв компонент за джумла.

Може, но за оск?
и то даже само аз една страница, която е питон скрипт в cgi-bin?

Прочети ми втората част на поста която дописах и ще се откажеш.

Прочети ми втората част на поста която дописах и ще се откажеш.

съгласен съм за посещенията.
ама на мен ми трябва за един точно определен скрипт, не за всички страници. та точно този скрипт не се индексира по принцип.
идеята е някой хитрец да не джитне 'сто милиона' заявки към него, просто да кара сървъра да до смята, колкото и прост да е.

Back
Горе